ALIŞ YERİ
ALIŞ YERİ MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ
DÖNÜŞ YERİ MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ

Dalaman havalimanında ne tur bir araca ihtiyacınız var

Dalaman havalimanında ne tür bir araca ihtiyacınız var sorusu, son zamanlarda en sık cevabı merak edilen soruların başında geliyor. Dalaman’a iniş yaptıktan sonra, şehri gezmek için araç kiralamanız gerekiyor. Bu noktada hangi aracı tercih edeceğiniz oldukça önemlidir. Eğer kalabalık bir grup iseniz minibüs tercih edebilirsiniz. Onun dışında, eğer sabırlı bir gezginseniz bisiklet kiralama seçeneğininiz bulunmaktadır. Fakat bunun yorucu olacağını göz önünde bulundurmanız gerekiyor.

Dalaman, ülkemizin en güzel tatil beldelerinden biri olmanın yanında, gezginler için de önemli tarihi eserlere sahiptir. BU nedenle tek bir yerde konaklamak yerine, Dalaman’ı gezmek daha mantıklı bir seçenek olacaktır. Fakat araç ile ulaşım sağlamadıysanız ve orada aracı olan bir akrabanız yok ise, araç kiralama zorunlu bir hale gelecektir.

Dalaman Havalimanında ne tür bir araca ihtiyacınız var sorusu için önemli olan kıstaslardan biri de ekonomik durumdur. Uygun fiyatlı araçlar, lüks araçlar ve orta sınıf araçlar seçenekleri bulunmaktadır. Burada da kişisel zevkler devreye girer. Kendi isteğinize ve ekonominize göre seçim yapabilirsiniz. Önceden rezervasyon yaptırmanız seçim yapmak için daha çok alternatife sahip olmanıza neden olur. Fakat son anda bir kiralama işlemi yaparsanız, elinizde kalanlar ile yetinmek zorunda kalabilirsiniz.

Dalaman Havalimanına iniş yaptıktan sonra kısa süre içinde firmamızı bulabilirsiniz. Aynı zamanda ayağınıza kadar araç teslim yapma imkanımız da bulunuyor. Bir çok alternatif arasından doğru seçim yapmanız halinde, sorunsuz bir şekilde gezilerinizi yapmanız kolaydır.

Bir diğer seçenek ise dalaman şoförlü araç kiralama seçeneğidir. Bu şekilde sizlere konforlu ve lüks bir hizmet sunmayı hedefliyoruz. Deri Koltuklu VİP Mercedes VİTO araçlarımız sayesinde, güvencemiz altında ulaşımınızı gerçekleştirmeniz mümkündür.

Dalaman Havalimanı genel hatları itibari ile Türkiye’nin en güze havalimanlarından birine sahiptir. Bagaj sistemleri, otomatik check-in gibi hizmetler sunan havalimanı aynı zamanda gerekli güvenliğin sağlanması için bir çok tedbir almıştır. Bu nedenle ulaşımın rahat olması da oldukça önemlidir. Rent a car seçenekleri arasında doğru karar vererek, siz de güvenilir yolculuk yapabilirsiniz. Hemen buradan Dalaman Havalimani Araç Kiralama | Dalaman Araç Kiralama | Fecar Rent A Car ana sayfamıza giderek size en uygun aracı seçebilirsiniz.

top