ALIŞ YERİ
ALIŞ YERİ MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ
DÖNÜŞ YERİ MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ

Dalaman hava limanından kredi kartı ile araç Kiralama

Dalaman hava limanında kredi kartı ile araç kiralama seçeneği sayesinde, taksit yaparak araç kiralama şansına sahip olabilirsiniz. Bir çok rent a car şirketi nakit olarak çalışma eğilimi göstermektedir. Bu durum da, kredi kartı ile araç kiralamak isteyen kişileri zor durumda bırakır. Şirketimiz, bu noktada sizlere yardımcı olmaktadır. İster şirketimizden, ister online olarak kredi kartı seçeneği ile ödeme yapmanız mümkündür.

Dalaman havalimanından araç kirama seçeneği 7/24 aktif olarak çalışan sitemiz bu noktada sizlere yardımcı olmaktadır. Güvenilir seçenekler sunması nedeniyle, Dalamanın en fazla tercih edilen Rent a car firması olarak uzun yıllardır hizmet vermeye devam ediyoruz. Eğer Hava limanında direkt olarak aracınıza ulaşmak isterseniz, tarafımıza uçuş saatlerini önceden belirtmeniz gerekmektedir. Bu iki tarafın da mağdur olmaması açısından büyük önem taşımaktadır.

Kredi kartı ile ödeme seçeneği sayesinde, nakit paranız olmasa dahi, rahat bir şekilde işleminizi yapabilirsiniz. Online olarak işlem yapmak istemeniz halinde güvenilir 3D Secure sistemimiz sayesinde, bilgilerinizin kimse ile paylaşılmayacağının garantisini verebiliriz. Direkt olarak bankanızın sayfanıza yönlendirilerek o şekilde ödeme yapma şansınız bulunuyor.

Dalaman Kredi kartı ile Araba Kiralama

Online kredi kartı seçeneği araç kiralama işlemini tamamladıktan sonra size verilen referans kodunu kullanarak işlemlerinizi yapmanı mümkündür. Havalimanında direkt olarak araç kiralayabileceğiniz gibi, günü birlik, iki günlük ve daha farklı seçenekleri de değerlendirmeniz mümkün olacaktır.

Araç kiralama seçeneği sunan sitemiz, sizlere her konuda yardımcı olmaya devam ediyor. VİP araçlar, lüks araçlar, uygun araçlar gibi seçenekler sunarak her kesime hitap etmeye devam ediyoruz. Bunun yanında bisiklet kiralama gibi seçeneklerimiz de mevcuttur. Dalamanın tüm güzellikleri ile yakından tanışmak için bizi tercih edin.

 

 

 

top