ALIŞ YERİ
ALIŞ YERİ MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ
DÖNÜŞ YERİ MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ

Dalaman araç kiralama şartları

Dalaman araç kiralama şartlarına uymanız halinde, rahat bir şekilde araç kiralama işlemlerinizi yapabilirsiniz. Bu şartlar genel araç kiralama şartlarıdır. Bu nedenle tüm rent a car şirketleri uymakla yükümlüdür. Aksi takdirde idari ceza uygulanmaktadır.

Dalaman araç kiralama için, sürücülerin en az 21 yaşında olması gerekiyor. BU rent a car şirketlerinin dikkate aldığı kurallardan biridir. Bunun yanında, eğer orta ve üst seviye araç kiralama işlemi yapmak isterseniz bu durumda en az 28 yaşında olmak şartı da aranmaktadır.

Aynı zamanda rent a car şirketleri, kiralanacak olan üst ve orta seviye taşıtları kiralamak isteyen kişiler için kullanıcıların ehliyet sürelerine de bakarlar. En az 2 sene ehliyet sahibi olan sürücüler sadece kiralama işlemi yapma şansına sahip olurlar.

Rent a car şirketleri uzun mesafe gibi durumlarda 2. Bir sürücüye dair işlemler gerçekleştirmek isteyebilir. Bu gibi durumlarda sözleşmeye 2. Bir sürücü daha eklenir ve kasko sigortası kapsamına alınır. Bu durum araç kiralama esnasında esas olarak görülebilir.

Araç kiralama esnasında sürenin tam olarak belirtilme şartı vardır. Bu sigorta sözleşmesine eklenecektir. Planlama açısından da önemli bir faktördür. En az  1 günlük araç kiralama işlemi gerçekleştirmek mümkündür. 1 günden az olan araç kiralama işlemleri için 1 günlük bedel talep edilir.

KM sınırı tam olarak belirtilmelidir. KM sınırı aşılması halinde, KM başına eklenecek olan ücret temin edilir. Fakat sınırsız km olarak belirtilen araçları da tercih edebilirsiniz.

Kredi kartı seçeneği ile ödeme yapabileceğiniz gibi, ödemenin bir kısmını da araç kiralama öncesi yapabilirsiniz. Bunların hepsi sözleşme sınırları içinde belirlenir. Bu nedenle sözleşmeyi iyi okuyarak imzalamanız gerekiyor.

Dalaman araç kiralama şartlarını sizlere bu şekilde açıklayabiliriz. Bu şartlara uygun olarak davranmanız halinde herhangi bir sorun yaşamadan işlemlerinizi yapmanız mümkündür.

Firmamızda hızlı ve kolay rezervasyon rahatlıkla yapabilirsiniz.

top